Actualizări: 14 martie 2023

Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU)  2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, site-ul www.marveiiteam.ro administrat de SC Marveii Team SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele comunicate de către utilizatori în mod voluntar. SC Marveii Team SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul propriu informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre SC Marveii Team SRL pentru a-ți trimite ofertele pe care le soliciți, informații despre activitatea desfășurată, comenzile solicitate, etc, numai cu acordul tău în prealabil. Te rugăm să acorzi o atenție deosebită parcurgerii următoarelor informații pentru a înțelege ce date personale colectăm, cum le folosim, ce facem ca să le păstrăm în siguranță și care este nivelul tau de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

Cine suntem

Site-ul www.marveiiteam.ro aparține și este administrat de SC Marveii Team SRL , societate înființată în 2019, cu sediul social în România, București, Sector 1, str. Avionului, nr. 26, Biroul B, etaj 1, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/6071/2019, cod unic de înregistrare 41075418, telefon:  0724 161 622, email: contact@marveiiteam.ro, reprezentant legal: Cosmin George Cotelea. SC Marveii Team SRL (www.marveiiteam.ro) este un operator al datelor cu caracter personal. Pentru orice întrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email: contact@marveiiteam.ro.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Natura informațiilor solicitate se referă la: date personale (nume, număr de telefon, adresă de email, adresă facturare, adresă livrare), date aflate în stransă legatură cu serviciile și/sau produsele ce pot face sau fac obiectul unei comenzi (întrebări, specificații tehnice, date facturare persoană fizică, date facturare persoană juridică), fișiere sursă uploadate în vederea executării comenzilor cerute, precum  și adresa Ip ca date de trafic. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și intrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice securizate în conformitate cu prevederile legale. În cazul fișierelor sursă, politica de confidențialitate se aplică în completarea Termenilor și condițiilor cu privire la drepturile de copyright. În cazul în care situația o impune, se poate semna un contract de confidențialitate între părți.

Principii privind prelucrarea datelor

SC Marveii Team SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

  • Prelucrate în mod corect, legal și transparent
  • Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime
  • Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate
  • Corecte și actualizate
  • Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării
  • Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR),  prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului în urmatoarele scopuri:

  • În scopul prelucrării solicitării tale.
  • În scopul ofertării comenzii și/sau executării comenzii.
  • În scopul facturării și livrării comenzii.
  • În scopul desfășurării activităților de post-vânzare cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor / clienților privind evaluarea serviciilor și produselor oferite (inclusiv evaluarea acestora în cadrul site-ului www.marveiiteam.ro).
  • În scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ.
  • În scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site.
  • În scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate.
  • În scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului www.marveiiteam.ro vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care există consimțământul tău expres pentru a proceda în acest sens, cu excepția situațiilor în care există o obligație legală și exceptând terții cu rol in desfășurarea serviciilor oferite de către SC Marveii Team SRL . Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăți, serviciile de e-mail marketing.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul www.marveiiteam.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale SC Marveii Team SRL. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, SC Marveii Team SRL neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul www.marveiiteam.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de www.marveiiteam.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții),  Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul www.marveiiteam.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Pinterest, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile parcurgând secțiunile de mai jos.

Perioada stocării datelor

SC Marveii Team SRL stochează și prelucrează datele tale personale pe perioada necesară realizării scopurilor stabilite prin această Politica de Confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal sau pe perioada de limitare prevăzută în legislaţia relevantă. În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În cazul documentelor contabile, perioada de păstrare este de 8 ani de la închiderea anului fiscal. SC Marveii Team SRL  nu va păstra datele tale personale mai mult decât este rezonabil necesar, maxim 5 ani în lipsa interacțiuni tale cu produsele și serviciile SC Marveii Team SRL.

Drepturi utilizatori

În conformitate cu GDPR, ai o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care SC Marveii Team SRL le prelucrează.

  • Dreptul de acces la datele prelucrate inseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.
    • În acest sens poți trimite o solicitare la adresa contact@marveiiteam.ro Ca urmare a solicitării tale vei primi pe mail informațiile solicitate
  • Dreptul la rectificare a datelor personale se referă la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.
    • În cazul în care datele personale furnizate pe adresa de email asociate adresei de email, ca urmare a solicitării menționate mai sus sunt inexacte, învechite sau incomplete, puteți solicita modificarea lor la adresa contact@marveiiteam.ro
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamnă că ai dreptul de a solicita să îți ștergem datele cu caracter personal.
    • În cazul în care dorești ștergerea sau anonimizarea datelor personale furnizate pe adresa de email asociate adresei de email, ca urmare a solicitării menționate mai sus, poți solicita acest lucru, cu mențiunea că acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori potexista motive legale sau juridice ce împiedică acțiunea solicitată. Vei fi informat cu privire la decizia SC Marveii Team SRL privind solicitarea ta.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat în cazul în care contești exactitatea datelor, pentru o perioadă ce va permite verificarea lor de către SC Marveii Team SRL și soluționarea cererii tale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se referă la dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ai furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul tău sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.
  • Dreptul de opoziție îți permite să te opui în orice moment prelucrării datelor tale atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.
  • Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment îți permite să îți retragi consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor tale atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă îți conferă dreptul de a depune o plângere în fața autorității de protecție a datelor pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de SC Marveii Team SRL. În situația puțin probabilă că nu reușim să răspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal și de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciară.
  • Dreptul de a dezactiva Cookies îți conferă dreptul de a-ți dezactiva modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar poți modifica oricând setările browser ului. Pentru mai multe detalii privind Cooki-urile accesează Politica de cookie și www.aboutcookies.org.

Toate solicitările trimise pe adresa contact@marveiiteam.ro vor primi răspuns în cel mai scurt timp și nu mai târziu de 30 de zile.

Relațiile cu alți operatori

În funcție de context, SC Marveii Team SRL s-ar putea regăsi în situația necesității absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cât și intern sau extern, partenerilor și celor cu care efectuează transfer de date cu respectarea Regulamentului mai sus amintit, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cât mai profesionale cu putință. Informațiile controlate de SC Marveii Team SRL ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte țări decât România, în scopurile descrise în această politică. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai înalt nivel, precum și a continua să îți furnizeze materiale la cel mai bun nivel profesional.

Securitatea prelucrării

SC Marveii Team SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele tale cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii SC Marveii Team SRL, precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama SC Marveii Team SRL sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor tale și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

Exonerarea răspunderii

Site-ul www.marveiiteam.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea SC Marveii Team SRL. SC Marveii Team SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. SC Marveii Team SRL nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Actualizarea politicii de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal

Utilizand site-ul www.marveiiteam.ro ești de acord cu aceasta Politică de Confidentialitate si de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.marveiiteam.ro. Modificările vor fi anunțate și evidențiate în pagină. Te rugăm să nu continui sa utilizezi site-ul www.marveiiteam.ro dacă nu ești de acord cu Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Sesizări cu privire la confidențialitate

Dacă ai orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor tale cu caracter personal pe care SC Marveii Team SRL le procesează, sau dorești să faci o reclamație legata de confidențialitate datelor, transmite un email la adresa contact@marveiiteam.ro.  Dupa primirea emailului tău, SC Marveii Team SRL te va contacta pentru confirmarea primirii emailului, va investiga ingrijorarea sau reclamația transmisă și va depune toate eforturile pentru a-ți furniza răspunsul în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile.

Contact

Actualizări: 14 martie 2023

Politica de confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU)  2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, site-ul www.marveiiteam.ro administrat de SC Marveii Team SRL  are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele comunicate de către utilizatori în mod voluntar. SC Marveii Team SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul propriu informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de catre SC Marveii Team SRL pentru a-ți trimite ofertele pe care le soliciți, informații despre activitatea desfășurată, comenzile solicitate, etc, numai cu acordul tău în prealabil. Te rugăm să acorzi o atenție deosebită parcurgerii următoarelor informații pentru a înțelege ce date personale colectăm, cum le folosim, ce facem ca să le păstrăm în siguranță și care este nivelul tau de control în relație cu datele tale cu caracter personal.

Cine suntem

Site-ul www.marveiiteam.ro aparține și este administrat de SC Marveii Team SRL , societate înființată în 2019, cu sediul social în România, București, Sector 1, str. Avionului, nr. 26, Biroul B, etaj 1, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/6071/2019, cod unic de înregistrare 41075418, telefon:  0724 161 622, email: contact@marveiiteam.ro. Adresa de corespondență: Drumul Binelui nr. 39, Bloc 6, etaj 2, Ap. 44, București, sector 4, România. Reprezentant Legal: Cosmin George Cotelea. SC Marveii Team SRL (www.marveiiteam.ro) este un operator al datelor cu caracter personal. Pentru orice întrebare, sugestie sau preocupare cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, te rugăm să ne contactezi pe adresa de email:  contact@marveiiteam.ro.

Ce sunt datele cu caracter personal

Date personale înseamnă orice informație sau informații care te pot identifica direct (de exemplu numele tău) sau indirect (de exemplu prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri precum adresa de email, domiciliul, telefonul mobil, numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a dispozitivului de pe care se realizează accesarea site-ului precum și module cookie.

Ce tip de date colectăm și prelucrăm

Natura informațiilor solicitate se referă la: date personale (nume, număr de telefon, adresă de email, adresă facturare, adresă livrare), date aflate în stransă legatură cu serviciile și/sau produsele ce pot face sau fac obiectul unei comenzi (întrebări, specificații tehnice, date facturare persoană fizică, date facturare persoană juridică), fișiere sursă uploadate în vederea executării comenzilor cerute, precum  și adresa Ip ca date de trafic. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și intrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice securizate în conformitate cu prevederile legale. În cazul fișierelor sursă, politica de confidențialitate se aplică în completarea Termenilor și condițiilor cu privire la drepturile de copyright. În cazul în care situația o impune, se poate semna un contract de confidențialitate între părți.

Principii privind prelucrarea datelor

SC Marveii Team SRL se obligă să respecte principiile de protecție a datelor cu caracter personal prevăzute de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

  • Prelucrate în mod corect, legal și transparent
  • Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime
  • Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt prelucrate
  • Corecte și actualizate
  • Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării
  • Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie integre, confidențiale și disponibile.

Temeiul legal și scopurile prelucrării datelor cu caracter personal

În conformitate cu regulamentul UE privind protecția generală a datelor (GDPR),  prelucrarea datelor tale personale se face pe baza consimțământului tău acordat prin completarea formularelor din cadrul site-ului în urmatoarele scopuri:

  • În scopul prelucrării solicitării tale.
  • În scopul ofertării comenzii și/sau executării comenzii.
  • În scopul facturării și livrării comenzii.
  • În scopul desfășurării activităților de post-vânzare cuprinzând servicii de relații cu clienții, informarea utilizatorilor / clienților privind evaluarea serviciilor și produselor oferite (inclusiv evaluarea acestora în cadrul site-ului www.marveiiteam.ro).
  • În scopul transmiterii de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ.
  • În scopul compilării de statistici privind utilizatorii și activitățile desfășurate pe site.
  • În scopul analizării și îmbunătățirii site-ului, a ofertei comerciale și a publicității desfășurate.
  • În scop probatoriu în legătură cu activitățile enunțate mai sus și de arhivare.

Divulgarea datelor cu caracter personal către terți

Datele cu caracter personal prelucrate prin intermediul site-ului www.marveiiteam.ro vor putea fi divulgate și/sau transferate către terți doar în situația în care există consimțământul tău expres pentru a proceda în acest sens, cu excepția situațiilor în care există o obligație legală și exceptând terții cu rol in desfășurarea serviciilor oferite de către SC Marveii Team SRL . Terţii care au acces la aceste date sunt: companiile de livrare, procesatorii de plăți, serviciile de e-mail marketing.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de către terți, alte site-uri și sponsori

Site-ul www.marveiiteam.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi diferite de cele ale SC Marveii Team SRL. Te rugăm să ai în vedere și să consulți politicile privind protecția datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, SC Marveii Team SRL neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau colectate de aceste terțe părți.

Prelucrare automată de date tip cookie

Site-ul www.marveiiteam.ro folosește identificatori de tip Cookie. Cookie-urile folosite de www.marveiiteam.ro (proprii sau de la terti) sunt: Cookie-uri Esentiale (în absența lor utilizarea anumitor componente de baza ale site-ului nu s-ar mai putea desfășura în bune condiții),  Cookie-uri de Performanță, Cookie-urile de Analiză a Vizitelor și Cookie-uri de Social Media și Publicitate (acestea includ cookie-urile care pot fi plasate prin intermediul site-ului de către rețelele sociale sau de către serviciile de publicitate pe care le utilizăm. Exemple de Cooki-uri în uz sau ce ar putea fi utilizate în cadrul www.marveiiteam.ro: Google Analytics, Facebook Login, Remarketing, Zopim, Trusted, Globessl, Pinterest, Clicktale, Profitshare, Twitter, AdWords, Retargeting. Află mai multe despre Politica de cookie și despre cum îți poți exercita dreptul de a dezactiva Cookie-urile parcurgând secțiunile de mai jos.

Perioada stocării datelor

SC Marveii Team SRL stochează și prelucrează datele tale personale pe perioada necesară realizării scopurilor stabilite prin această Politica de Confidențialitate și de prelucrare a datelor cu caracter personal sau pe perioada de limitare prevăzută în legislaţia relevantă. În cazul procesării de date pe bază de consimţământ, datele personale vor fi procesate până când se retrage consimţământul sau până când se constată o perioada de inactivitate de până la 5 ani. În cazul modulelor cookie, stocarea lor se efectuează pe perioada necesară atingerii scopurilor lor, în conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În cazul documentelor contabile, perioada de păstrare este de 8 ani de la închiderea anului fiscal. SC Marveii Team SRL  nu va păstra datele tale personale mai mult decât este rezonabil necesar, maxim 5 ani în lipsa interacțiuni tale cu produsele și serviciile SC Marveii Team SRL.

Drepturi utilizatori

În conformitate cu GDPR, ai o serie de drepturi cu privire la datele personale pe care SC Marveii Team SRL le prelucrează.

  • Dreptul de acces la datele prelucrate inseamnă că ai dreptul de a obține o confirmare din partea noastră că prelucrăm sau nu datele cu caracter personal care te privesc și în caz afirmativ, ai dreptul de acces la datele respective și la informații privind modalitatea în care sunt prelucrate datele.
    • În acest sens poți trimite o solicitare la adresa contact@marveiiteam.ro Ca urmare a solicitării tale vei primi pe mail informațiile solicitate
  • Dreptul la rectificare a datelor personale se referă la corectarea datelor cu caracter personal inexacte.
    • În cazul în care datele personale furnizate pe adresa de email asociate adresei de email, ca urmare a solicitării menționate mai sus sunt inexacte, învechite sau incomplete, puteți solicita modificarea lor la adresa contact@marveiiteam.ro
  • Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) inseamnă că ai dreptul de a solicita să îți ștergem datele cu caracter personal.
    • În cazul în care dorești ștergerea sau anonimizarea datelor personale furnizate pe adresa de email asociate adresei de email, ca urmare a solicitării menționate mai sus, poți solicita acest lucru, cu mențiunea că acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori potexista motive legale sau juridice ce împiedică acțiunea solicitată. Vei fi informat cu privire la decizia SC Marveii Team SRL privind solicitarea ta.
  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat în cazul în care contești exactitatea datelor, pentru o perioadă ce va permite verificarea lor de către SC Marveii Team SRL și soluționarea cererii tale.
  • Dreptul la portabilitatea datelor se referă la dreptul de a primi datele tale într-un format structurat și la dreptul ca aceste date să fie transmise direct altui operator. Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ai furnizat, atunci când procesarea se bazează pe consimțământul tău sau pe baza unui contract și este implementată prin mijloace automate.
  • Dreptul de opoziție îți permite să te opui în orice moment prelucrării datelor tale atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes legitim.
  • Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment îți permite să îți retragi consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor tale atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere competentă îți conferă dreptul de a depune o plângere în fața autorității de protecție a datelor pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de SC Marveii Team SRL. În situația puțin probabilă că nu reușim să răspundem cererilor tale, ai dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal și de asemenea ai dreptul la o cale de atac judiciară.
  • Dreptul de a dezactiva Cookies îți conferă dreptul de a-ți dezactiva modulele cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar poți modifica oricând setările browser ului. Pentru mai multe detalii privind Cooki-urile accesează Politica de cookie și www.aboutcookies.org.

Toate solicitările trimise pe adresa contact@marveiiteam.ro vor primi răspuns în cel mai scurt timp și nu mai târziu de 30 de zile.

Relațiile cu alți operatori

În funcție de context, SC Marveii Team SRL s-ar putea regăsi în situația necesității absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cât și intern sau extern, partenerilor și celor cu care efectuează transfer de date cu respectarea Regulamentului mai sus amintit, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cât mai profesionale cu putință. Informațiile controlate de SC Marveii Team SRL ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte țări decât România, în scopurile descrise în această politică. Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la cel mai înalt nivel, precum și a continua să îți furnizeze materiale la cel mai bun nivel profesional.

Securitatea prelucrării

SC Marveii Team SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu scopul de a proteja datele tale cu caracter personal împotriva oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți angajații și colaboratorii SC Marveii Team SRL, precum și orice terțe părți care acționează în numele și pe seama SC Marveii Team SRL sunt obligați să respecte confidențialitatea informațiilor tale și cerințele GDPR, în conformitate cu prevederile prezentei Politici.

Exonerarea răspunderii

Site-ul www.marveiiteam.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau alte pagini web care nu sunt proprietatea SC Marveii Team SRL. SC Marveii Team SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. SC Marveii Team SRL nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.

Actualizarea politicii de protecție și prelucrare a datelor cu caracter personal

Utilizand site-ul www.marveiiteam.ro ești de acord cu aceasta Politică de Confidentialitate si de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal. Prezenta Politică poate face obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului www.marveiiteam.ro. Modificările vor fi anunțate și evidențiate în pagină. Te rugăm să nu continui sa utilizezi site-ul www.marveiiteam.ro dacă nu ești de acord cu Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal.

Sesizări cu privire la confidențialitate

Dacă ai orice îngrijorare cu privire la confidențialitatea datelor tale cu caracter personal pe care SC Marveii Team SRL le procesează, sau dorești să faci o reclamație legata de confidențialitate datelor, transmite un email la adresa contact@marveiiteam.ro.  Dupa primirea emailului tău, SC Marveii Team SRL te va contacta pentru confirmarea primirii emailului, va investiga ingrijorarea sau reclamația transmisă și va depune toate eforturile pentru a-ți furniza răspunsul în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu de 30 de zile.

Contact

Adresa de corespondență: Drumul Binelui nr. 39, Bloc 6, etaj 2, Ap. 44, București, sector 4, România.
contact@marveiiteam.ro
0724 161 622